Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuw merk: unieke Monikmo jassen Nieuw merk: unieke Monikmo jassen

NIEUWS | 26-01-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij Authentics in Hamme zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en musthave labels, waarmee we jou op een aangename manier kunnen verrassen. NIEUW in ons assortiment is het merk MONIKMO.

 

De slogan ‘MAKE FASHION NOT WAR’ is veelzeggend. Van authentieke Duitse Moleskine legerjassen, effectief gebruikt door het Duitse leger van de jaren ’60 tot de jaren ’90, maakt Monikmo unieke en originele jassen. De gebruikte soldatenjassen worden met vintage oosterse borduurwerk, afkomstig van traditionele Afghaanse bruidsjurken, compleet omgetoverd. Oorlog en liefde én verschillende culturen samen verenigd in één jas.

 

Iedere jas is uniek; iedere jas heeft een eigen geschiedenis en vertelt een eigen verhaal. Monikmo jassen zijn pure vintage en dus niet helemaal perfect. Er kunnen slijtplekken, gaatjes, verkleuringen te zien zijn. Maar dat is juist de charme van de Monikmo jassen.

 

Benieuwd geworden? Ontdek de Monikmo jassen en onze nieuwe collectie voor lente-zomer nu bij Authentics in Hamme of shop online!

 

Shop online