Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Party-proof van top tot teen bij Authentics Hamme! Party-proof van top tot teen bij Authentics Hamme!

NIEUWS | 12-12-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ben je nog op zoek naar jouw ultieme partylook om komende feestdagen helemaal up-to-date en stralend voor de dag te komen? Kom dan one-stop-shoppen bij Authentics in Hamme en ervaar het gemak om in één enkele winkel alles te vinden om jouw feestlook helemaal af te maken: van je outfit en feesttasje tot bijpassende juwelen en accessoires!

Shop online > http://bit.ly/1NUZpVI

 

De feestmode van 2015 biedt je heel wat keuze. Zeker qua stijl zijn er opties in overvloed: van aristocratische tot boho seventies invloeden. Er zijn natuurlijk weer heel veel kleedjes; van lang tot kort en in alle mogelijke stijlen. Maar ook een chic broekpak kan voor een zeer gedistingeerde look zorgen. De materialen ademen luxe uit: fluweel, brokaat, nepbont, kant, enz.

 

Bij Authentics in Hamme helpen we je graag om uit al deze feesttrends de look uit te kiezen, die bij jou voor dat extra wow-effect zorgt. Met ons ervaren oog voor stijl, trekken we alles uit de kast om voor jou een spectaculaire feest-présence te creëren, compleet met alle bijpassende accessoires. Kom eens langs of shop online > http://bit.ly/1NUZpVI