Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

De nieuwe collectie Filippa K, nu bij Authentics Hamme De nieuwe collectie Filippa K, nu bij Authentics Hamme

NIEUWS | 31-10-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ben je nog op zoek naar een mooi, eigentijds maar tegelijk ook tijdloos kledingstuk om je wintergarderobe mee compleet te maken? Kom dan langs bij Authentics in Hamme of shop online:

http://bit.ly/1Q1BBog

 

Het merk Filippa K werd in 1993 door Filippa Knutsson en Patrick Kihlborg opgericht en stelt zich als doel om draagbare en mooie kleding te ontwerpen, die de tand des tijds kan weerstaan. Duurzaamheid staat bij Filippa K hoog in het vaandel. Filippa K kleding werd gemaakt met respect voor natuur en mens en is van bijzonder goede kwaliteit, zodat je er jaren plezier van kan hebben. Aangezien Filippa K de modetrends bewust op een tijdloze manier interpreteert, kom je met je Filippa K outfit ook zonder problemen meerdere seizoenen ‘modieus’ voor de dag.

 

Hou je van strakke, ‘simpele’ lijnen en een aantrekkelijke, minimalistische look? Daar zijn de Scandinavische merken beroemd voor en Filippa K is daar zeker geen uitzondering op. Dat trok Geneviève Reymenants, zaakvoerster van Authentics in Hamme, ook zo aan in dit Scandinavische topmerk. Neem daarbij nog eens de excellente kwaliteit van de kleding en accessoires van Filippa K, en je weet waarom dit merk is uitgegroeid tot een vast waarde binnen Authentics.

 

Met de collectie van Filippa K kan je moeiteloos een outfit naar je eigen persoonlijke stijl samenstellen, en daar helpen we je bij Authentics graag bij!

Shop je favoriete Filippa K outfit nu al online > http://bit.ly/1Q1BBog