Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Ted Baker, ook via webshop verkrijgbaar bij Authentics! Ted Baker, ook via webshop verkrijgbaar bij Authentics!

NIEUWS | 28-09-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ted Baker is één van de snelst groeiende lifestylemerken, met fans over de hele wereld.

Shop nu online > http://bit.ly/1MUOr80

 

Toch is dit designermerk niet zoals alle anderen. Ted Baker dankt z’n succes niet aan grootschalige marketing- en PR campagnes, maar vooral aan mond-aan-mond reclame. Tevreden klanten zijn nog altijd de beste reclame die bestaat, dat weet Geneviève Reymenants, zaakvoerster van Authentics in Hamme ook! Dát je een tevreden klant wordt, laat Ted Baker niet aan het toeval over. Van bij de start in 1988 en ieder seizoen opnieuw ligt de focus op kwaliteit en oog voor detail. In ieder Ted Baker product herken je de persoonlijkheid en het gevoel voor humor van deze designer.

 

Geneviève kreeg dit merk al snel in haar vizier. Geen wonder ook, want Geneviève is steeds op zoek naar leuke ontdekkingen en innovatieve kwaliteitsmerken, om haar modebewuste klanten op hun wenken te bedienen.

De nieuwe collectie van Ted Baker voor dames is weer om van te smullen. Ontdek de gedurfde combinaties, kleurrijke prints en de Ted Baker-visie op de nieuwste trends, maar ook de stijlvolle klassiekers en tijdloze musthaves. Bij Authentics helpen we je met persoonlijk advies zodat je met een goed gevoel én een mooie outfit naar huis gaat! Weet je al wat je wilt of lukt het je niet om op korte termijn in onze winkel binnen te springen om je favoriete Ted Baker item(s) te bekijken / kopen? Shop online @ http://bit.ly/1MUOr80