Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collectie Clio Goldbrenner handtassen Nieuwe collectie Clio Goldbrenner handtassen

NIEUWS | 14-09-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Dé hype van dit moment, de handtassen van CLIO GOLDBRENNER! Voor sommige modellen van dit exclusief en hoogwaardige lederwarenmerk van Belgische bodem, gaat je naam eerst op een wachtlijst! Zo populair is Clio Goldbrenner!

 

En dat is overigens geheel terecht, als je het ons vraagt. Hoogwaardige materialen en de fijnste ledersoorten worden met zorg gekozen en krijgen een excellente afwerking. Alle Clio Goldbrenner tassen zijn modieus, elegant, onberispelijk en stijlvol. Met zo’n tas, loop je echt in de kijker!

 

Clio Goldbrenner heeft voor herfst – winter 2015 een ‘hyperstedelijke’ collectie uitgebracht: hip en praktisch, eenvoud afgewerkt met glitter en glans. Speciale aandacht is er voor pythonleer. Mooie klassiekers worden afgewisseld met innovatieve nieuwe modellen. Loop eens bij Authentics in Hamme binnen en FEAST YOUR EYES ON THE NEW CLIO GOLDBRENNER DESIGNER HANDBAGS!

 

Dé perfecte aanvulling voor je herfstlook! In september en oktober zijn we IEDERE DONDERDAG OPEN TOT 20U! Lukt het je niet om op korte termijn eens bij ons binnen te springen, maar wil je wel graag je eigen Clio? Geen probleem! Je kan de nieuwe collectie van Clio Goldbrenner ook ONLINE in onze webshop bekijken en bestellen!

 

Shop online