Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe merken en weldra ook online shoppen bij Authentics Nieuwe merken en weldra ook online shoppen bij Authentics

NIEUWS | 28-01-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij Authentics Hamme zijn we steeds in de weer om ons mooie aanbod dames- en kinderkleding van de laatste trends te voorzien. We blijven dan ook uitkijken naar toffe nieuwe merken uit zowel binnen- als buitenland. Voor komende lente en zomer hebben we onze merkenportefeuille uitgebreid met deze toppers:

 

- ANECDOTE: Een Hollands merk dat zich heeft gespecialiseerd in heerlijke ready-to-wear. Geen high fashion catwalk stuff, maar de grote essentie. De nieuwe collectie voor lente-zomer 2015 werd gebaseerd op de eenvoudige puurheid van het leven. Simpelweg prachtig!

 

- XANDRES: Dit op en top Belgische merk laat zich inspireren door hedendaagse vrouwen, die kiezen voor klassieke en tijdloze schoonheid. De collecties zijn elegant en de kleding kenmerkt zich door verfijnde eenvoud. Wie op zoek is naar geklede, nette casual mode met een verfrissende kijk op de huidige stijltrends, komt bij dit merk goed aan haar trekken!

 

- AMERICAN VINTAGE: Geïnspireerd door street fashion is dit Franse merk steeds op zoek naar nieuwe materialen, nieuwe vormen en nieuwe uitdagingen om de basics opnieuw uit te vinden. De kleding is van goede kwaliteit en laat zich perfect combineren met verschillende fashionstijlen.

 

Je merkt het: bij ons ga je gegarandeerd met een toffe outfit weer naar buiten!

 

Bovendien hebben we goed nieuws: binnenkort kan je onze nieuwe collectie ook ONLINE SHOPPEN. Onze gloednieuwe WEBSHOP maakt het mogelijk dat je waar en wanneer je ook maar wilt, je keuze kan komen maken uit ons uitgebreide aanbod!

 

Klik hier en bezoek onze website