WIJ INSPIREREN je op deze website nog GRAAG MET AL HET MOOIS WAT

AUTHENTICS JE TE BIEDEN HEEFT.

 

We werken achter de schermen volop aan een (ver)nieuwde website.

Daarom wordt onze webshop niet verder aangevuld.

Ben je toch nieuwsgierig naar jouw toekomstige outfit? Volg ons op Instagram en Facebook.

Want daar inspireren we je graag verder met al het moois wat Authentics je te bieden heeft.

 

 

Neem een kijkje in onze verschillende boxen

en scoor je favoriete items.

Een inspirerende kledingwinkel te Hamme, nabij Waasmunster

In onze kledingwinkel, Authentics in Hamme, vlak bij Waasmunster, willen we jou de handvaten geven om stijlvol en trendy door het leven te gaan. Wij houden, net zoals jij, van mooie dingen en volgen hierbij continu de nieuwste ontwikkelingen in de modewereld op. Op basis daarvan stemmen wij het aanbod van onze kledingwinkel en schoenenwinkel in Hamme, bij Temse en Waasmunster, af en helpen je graag bij het kiezen van geschikte mode-items. Kom gerust eens langs in onze schoenenwinkel in Hamme, bij Temse, om ons aanbod te ontdekken en advies te krijgen.

Scoor je favoriete items in onze kledingwinkel vlak bij Waasmunster

Het aanbod in onze kledingwinkel en schoenenwinkel in Hamme, nabij Waasmunster, gaat veel verder dan enkel kledij. Zo willen wij je alles bieden om een prachtige outfit samen te stellen. Wil je bijvoorbeeld een mooie handtas kopen of een ander leuk accessoire? Dan zit je hier goed. Tevens bieden we in onze kleding- en schoenwinkel bij Temse, trendy schoenen van goede kwaliteit aan. In ons gehele assortiment doen wij altijd beroep op vooraanstaande merken. Zo behoren Auguste, Les Bo-hemiennes of Bellerose tot de mogelijkheden van onze kledingwinkel en schoenenwinkel in Hamme, bij Waasmunster. Bekijk elk seizoen weer de nieuwe collectie en bestel de kledij die jou het meeste aanspreekt!

Koop zowel in de winkel als online

Bij Authentics willen wij het als kledingwinkel en schoenenwinkel in Hamme, nabij Waasmunster en Temse, het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom geven we je de mogelijkheid om zowel in onze zaak als online de producten te bestellen die jij wenst. Heb je vragen of opmerkingen bij het bestellen van je producten, zoals het online kopen van kleedjes? Of wil je graag een afspraak maken met een medewerker, om zo gepast kledingadvies op maat te krijgen? Neem dan zeker contact op met onze schoenwinkel in Hamme, bij Temse. Wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug.